Vanhusten voimatasot on erityisesti aivan nyt surkea– Tutki Syy sille!

Joka henkilön pitäisi huolehtia myöskin lihaksistaan. Pitkään on oletettu pelkän vahvan kestävyyskunnon olevan riittävää ja siksi tänänkin päivänä yleisesti on useita tyyppejä, jotka panostavat ainostaan lenkkeilyyn ja muuhun hengästys liikuntaan. Tuo on joka tapauksessa tosi positiivsta kunnolle; sekä suositeltavaa, kuitenkin tämä ei joka tapauksessa riitä täydelliseen laajaan kunnon hoitamiseen. Voimakkaat voimatasot ovat hyväksi aivan erityisesti vanhana, sillä tyypin vanhetessa heikentyy tämän lisäksi vanhuksen lihakset! Useimmat vanhuuden ongelmat ovat siten seurasta heikkoon vahvuuteen. Hyvät lihakset helpottavat mm. seisomaan suorana liukkailla– auttamaan liikkua helpommin isompia kävely matkoja– sekä tehdä useita lajeja yhä vielä vanhempana.

 

On myöskin joukko, jotka panostavat omaan terveyteen huolella. Samaan aikaan kuin ihan ranttaliksi kuntosa lyövien osuus on noussut, on kuitenkin tästä tosi paljon terveydestä intolevasta porukasta tullut suurempi. Lisäksi joukosta on tullut todella voimakkaasti paremmin esillä oleva. Kaiken isoja fitness sivustoja on tehty näinä päivinä netti täynnä, ja tämän lisäksi suurempi määr syntyy joka tunti hirveästi. Saleilla menee enemmän henkilöitä kuin ikinä aikaisemmin. On ilmestynyt yksi erotus, jossa osa kunnostaa vieläkin tehokkaammin kuntoonsa– ja osa taas ajautuu entistä heikompaan tilaan. Monesti tuo ero onkin yhteydessä myös rahan määrän suhteen. Hyvätuloiset ovat usein tosi paljon paremmassa kunnossa kuin esim köyhät!!

Yleensä ei milloinkaan kannata napata hyvin paljon tätä vitamiinia. Silloin voi syntyä harmia.Se johtuu yksinkertaisesti pelkästään siitä, että se aines on olemukseltaan rasvaliukoinen.. Tuo meinaa silleen, että mikäli d-vitamiinia hankkii liikaa, tämä ylimääräinen saanti yleensä ei lähde kehosta pissan peräss, kuten vaikka vesiliukoiset vitskut, sen sijaan vitamiini varastoituu vartalon rasvaan. Siinä tapauksessa että hankit liian paljon d-vitamiinia, saattaa kehossasi oleva määrä kasvaa aivan liian suuriksi. Sen takia, yliannostus!

 

Tuo onkin yksi kaikkein yleisimmistä aineista maapallolla. Sinkkiä on myöskin erityisen vahvasti henkilön kropassa. Tuo edistää kehoa tekemään monia eri kropan funktioita, kuten immuunisuojaa, raskauden toimimista, solujen kehittymistä ja protskun tehokasta hyödyntämistä. Tämän lisäksi sinkillä on useita kiinnostavia lisä funktioita. Näitä onkin esim haavojen nopeampi korjaaminen, sperman tuottaminen ja tämän lisäksi aistien toiminnot.

 

Olisi hyvä ehdottomasti konsultoida joltain fiksulta tyypiltä ohjeita. Tohtorit voisi joka tapauksessa tutkia sun arvosi.. Se olisi hyvä tehdä erityisesti syksyllä, ja talvella, koska silloin tasot onkin normaalisti heikoimmat. Talvella suurella osalla on edelleen positiiviset vitamiinin määrät kesän seurauksena, mutta ne kuluvat talven myötä ulos kehosta. Fixaamalla tämän puutoksen, on mahdollista estää useita kevään vaikeuksia vaikkapa väsymystä tai vieläpä pahoinvointia. Tutkimus on onneksi halpaa. Tutkimuksen pystyy hoitaa ihan missä on halua, sekä jonotusajat on pikkuiset. Vaivu siis työ ihminen mittautamaan tulokset nyt talven aikaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *